Skip to main content

NCDH/WAFDAL Show met 2xCAC


18 februari 2023

Kampioenschapsclubmatch met 2x CAC en dagtitels

Dit jaar vindt onze áltijd gezellige NCDH kampioenschapsclubmatch plaats op maandag 29 mei, 2e pinksterdag! We zijn deze keer welkom op de prachtige locatie van Kv Nieuwegein

Wederom gaat het om een speciale editie! We organiseren de clubshow dit jaar namelijk in combinatie met de WAFDAL Show 2023. In hetzelfde weekend vindt de WAFDAL-meeting plaats die dit jaar in Nederland wordt gehouden! Hoe gaaf is dat! Het belooft in alle opzichten een kynologisch zeer interessant weekend mét internationaal karakter te worden. Je leest er hier meer over: https://www.ncdh.nl/nieuws/wafdal-evenement Een mooi affiche voor de NCDH én voor de Dalmatische hond!

We voelen ons zeer vereerd en zijn er trots op dat de volgende 2 zeer gewaardeerde rasspecialisten uit Engeland en Nieuw Zeeland bereid zijn om deze dag ons ras te komen keuren:

  • Mrs. Carla Peck (NZ) keurt de reuen
  • Mrs. Janet Saunders (UK) keurt de teven

Samen kiezen zij de winnaars tijdens de eindkeuring en daarmee ook de Best in Show! 

De keuringen zijn inclusief een keurverslag en kwalificatie, met -indien je hond wint- mogelijke toekenning van een CAC (welke dubbel telt), een reserve CAC (welke ook dubbel telt en dus 1 CAC zal zijn), de titel NCDH CLUBWINNER 2023 en WAFDAL titels!

We hopen dat deze 2 geweldige keurmeesters op veel inschrijvingen mogen rekenen! Samen met de WAFDAL gaan we ons uiterste best doen om een geweldig mooie show voor jullie neer te zetten.

DIRECT INSCHRIJVEN

Naast dat er honden gekeurd worden is de dag zelf ook altijd super leuk! Er zijn kraampjes waar je leuke, lekkere of interessante spullen voor je dalmaatje kan kopen. Onze eigen DIN-Fonds winkel zal hier niet ontbreken. De altijd populaire loterij is ook weer aanwezig waarmee je gave prijzen kan winnen. Er zal een kind/hond-show gehouden worden voor de allerjongsten onder
ons die het voor de fun een keertje uit willen proberen om een hondje te showen.

Graag stimuleren wij de jeugd om nu al kennis te maken met het showen. Op een laagdrempelige en leuke wijze kunnen de kinderen (eventueel verkleed) samen met hun DAL-maatje de ring in. Lukt dit nog niet helemaal alleen, geen probleem, dan kan mama of papa meelopen in de ring.

De werkgroep evenementen werkt er samen met de evenementencommissie van de WAFDAL hard aan om er een prachtige dag van te maken. Wij hopen jullie allen dan ook van harte te mogen verwelkomen op 29 mei 2023 in Nieuwegein als exposant, als bezoeker of wie weet zelfs als vrijwilliger! Alle hulp is welkom. Stuur gerust een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je hier vragen over hebt. 

Tot dan!

NCDH WAFDAL KCM SHOW 2023