Skip to main content

Kalender

In de kalender op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten die door of namens de NCDH worden georganiseerd. We proberen deze zo goed mogelijk up-to-date te houden. Klopt er iets niet of wil je graag meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Samen actief zijn, met of zonder hond(en), geeft veel plezier. Sommige activiteiten zijn alleen toegankelijk voor leden van de NCDH. In dit geval dien je eerst in te loggen om de betreffende activiteit te bekijken. Bij de meeste evenementen zijn niet-leden ook van harte welkom. Ben je je aan het oriënteren over de aanschaf van een Dalmatische hond? Dan zijn deze activiteiten bij uitstek geschikt om kennis te maken met het ras, met eigenaren, fokkers of met de rasvereniging.

Wil je graag meer weten over de evenementencommissie van de NCDH en de activiteiten die zij organiseren? Kijk dan hier. 

DIN-Fonds dalmatiërwandeling
16/06/2024
Restaurant aan Zee Strandweg 1, 3233 CW Oostvoorne

Jaarlijkse DIN-Fondsdag
29/09/2024
Locatie volgt z.s.m.

Met elkaar in gesprek
12/10/2024
Locatie volgt z.s.m.

Keuring en overige
19/10/2024
Locatie volgt z.s.m.

DIN-Fonds dalmatiërwandeling
17/11/2024
Locatie volgt z.s.m.

Ledenvergadering najaar 2024
24/11/2024
Sport- en zalencentrum de Camp De Bosrand 15, 3931 AP Woudenberg
6 874 events6d9374674ff9d244ee8606f9db049da3

Voor alle, door de Nederlandse Club voor Dalmatische Honden (NCDH), georganiseerde evenementen geldt o.a.:

  • Deelname is voor eigen risico.
  • Honden dienen altijd aangelijnd te zijn tenzij door de organisatie anders wordt aangegeven.
  • Voorkom agressie tussen honden onderling en geef elkaar de ruimte. Iedere eigenaar dient ervoor te zorgen dat andere deelnemers en aanwezigen op geen enkele manier hinder ondervinden van zijn of haar hond.
  • Het welzijn van de honden staat voorop. Ruw optreden is niet toegestaan. Dit kan leiden tot schorsing of verwijdering van het terrein.
  • Deelnemers aan de evenementen stellen zich bloot aan bepaalde risico's die inherent zijn aan het deelnemen aan de verschillende evenementen. NCDH en door de NCDH aangewezen organisaties kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig ongerief of nadeel, inbegrepen ongevallen, als direct gevolg van deelname aan het betreffende evenement.
  • Iedere exposant - eigenaar - deelnemer draagt zelf de volle verantwoordelijkheid voor eventuele schade, die de exposant - eigenaar - deelnemer of de door hem ingeschreven honden aan personen of eigendommen in het gebouw of op de rondom gelegen terreinen aanbrengt. De NCDH en de mede-organiserende vereniging/club zullen als vereniging voor een dergelijke schade nimmer garant staan.
  • Het is altijd mogelijk dat de hond op de locatie zijn/haar behoefte doet, dit dient dan direct te worden opgeruimd. Hiervoor is de eigenaar c.q. begeleider van de hond verantwoordelijk maar aarzel niet om elkaar hierop aan te spreken. 

Graag tot ziens op één van onze evenementen!