Skip to main content

Lid worden

Wat leuk dat je lid wilt worden van de Nederlandse Club voor Dalmatische Honden, de NCDH. Als lid steun je onze rasvereniging en daarmee de Dalmatische hond! Je krijgt een persoonlijke login voor toegang tot nog meer informatie op de website. Je vindt hier handige tips en uitgebreid advies over bijvoorbeeld het opvoeden tijdens de puppyperiode en puberteit. Als lid ontvang je bovendien 5x per jaar ons digitale clubblad; het Dalmatisch Nieuws. Tegen een kleine meerbetaling is deze ook als magazine per post te ontvangen. In dit magazine staan allerlei leuke artikelen, tips en activiteiten die je als liefhebber van de Dalmatische hond niet wilt missen!

De aanmeldingsprocedure is als volgt. Met onderstaand formulier kun je je aanmelden als aspirant-lid. Je vult de gevraagde gegevens in. Op basis van deze gegevens berekent het systeem je eerste betaling van inschrijfgeld en contributie voor het lopende jaar. Die betaling kun je in het volgende scherm via iDeal uitvoeren.

De vereniging stelt het bijzonder op prijs als je voor de contributie van volgende jaren een machtiging voor automatische incasso wilt afgeven. Dit scheelt de vereniging veel werk en kosten. Daarom krijg je bij automatische incasso € 2,- korting op de jaarlijkse contributie.

NB. Mocht je het met een incasso niet eens zijn, dan kun je binnen 30 dagen zonder opgaaf van redenen je bank vragen de incasso terug te laten boeken.

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je adres in.
Vul je postcode in.
Vul je woonplaats in.
Selecteer een land
Vul je telefoonnummer in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Inschrijfkosten (eenmalig) - 11,00 €

Wanneer je lid wordt van de NCDH binnen 6 maanden na aankoop van een pup bij een van de door ons erkende fokkers hoef je geen inschrijfgeld te betalen.


Invalid Input
Ongeldige datum
Vul de naam van de fokker in.


Invalid Input

Extra opties:

Inschrijfgeld en contributie voor dit verenigingsjaar betaal je via Ideal.
Vervolgcontributies verlopen via automatische incasso.

Inschrijving en lidmaatschap voor dit verenigingsjaar via Ideal betaald

Vervolg contributies per kalenderjaar:
Algemeen lid - €30,00
Gezinslid - €15,00
Jeugdlid - €10,00

Vervolg contributies verlopen via automatische incasso:

Automatische incasso is verplicht
Automatische incasso is verplicht
Ongeldige invoer

Mocht je het niet eens zijn met het geïncasseerde bedrag dan heb je het recht om dat bedrag binnen 30 dagen door de bank zonder opgaaf van reden terug te laten storten op je bankrekening

0,00
U moet akkoord gaan voordat u het formulier kunt verzenden
Ongeldige invoer

Je aanmelding als lid wordt conform artikel 1 van het Huishoudelijk Reglement zowel in het eerstvolgende Dalmatisch Nieuws als op het besloten gedeelte van de website geplaatst (naam en woonplaats). Leden hebben daarna 14 dagen het recht bezwaar te maken tegen je lidmaatschap. Wordt er binnen die tijd geen bezwaar aangetekend, dan bent je lid van onze vereniging. Is er bezwaar aangetekend dan nemen wij contact met je op.