Skip to main content

Algemeen bestuurslid

Het bestuur van de NCDH kent momenteel 1 bestuurslid als algemeen bestuurslid. De beschikbare portefeuilles worden binnen het bestuur verdeeld. Het algemeen bestuurslid met de portefeuille evenementen stelt zich op deze pagina aan je voor. 

Joëlla Verhek

Sinds november 2022 is Joëlla Verhek bestuurslid evenementen van de vereniging:

Joella Verhek evenementen NCDH 2022"Mijn naam is Joëlla Verhek, 25 jaar jong en woonachtig in Nieuwegein. Sinds 2 jaar eigenaar van mijn eigen kennel Flyingspots. Ik heb 3 dalmaatjes spot, Ruby en Lily. Voor ik mijn eerste hond kreeg heb ik de opleiding leisure en events gestudeerd en afgerond. Na mijn opleiding ben ik mijn eigen bedrijf gestart die ik al met trots 3 jaar run. Mijn honden en ik zijn vaak te vinden op evenementen en wedstrijden. Bij evenementen en het organiseren hiervan ligt mijn passie. Ik ben super enthousiast en heb een groot netwerk aan kennissen in de honden evenementen branche.

Als bestuurslid wil ik mijn vaardigheden gebruiken om de vereniging nog gezelliger en mooier te maken voor alle leden én nieuwe leden. Ik hoop dat we als vereniging mooie evenementen neerzetten waar alle leden plezier aan kunnen beleven en nog meer leden mee zullen aantrekken. Ik hoop ook het huidige bestuur te kunnen ondersteunen in de al zo vele taken die ze nu hebben. Doordat ik mijn eigen bedrijf run denk ik dat ik deze bestuursfunctie goed kan combineren met elkaar qua tijd en aandacht die beide verdienen.

Ik zit al een tijdje in de evenementencommissie waar ik regelmatig de kar trek. Dit in combinatie met mijn opleiding denk ik dat ik samen met een sterke en gezellige commissie een hele leuke lijst aan evenementen kan brengen. Niet alleen voor show liefhebbers maar ook voor al die andere leden die het leuk vinden om gezellig met hun hond bezig te zijn en fijn sociaal willen zijn. Het lijkt mij leuk om met het bestuur en de leden de koers van de vereniging te bepalen voor nu en de toekomst."

Wil je graag kennismaken met bestuurder Joëlla Verhek? Vul dan s.v.p. het contactformulier in, dan neemt zij snel eens contact met je op.

Kennismaken 

Taken algemeen bestuursleden van de vereniging

Elk algemeen bestuurslid binnen het bestuur heeft een eigen taak en verantwoordelijkheid binnen de rasvereniging. De hiervoor gewenste portefeuilles binnen de NCDH zijn:

  • Evenementen
  • Fokkerij & gezondheid
  • Publiciteit & communicatie
  • DIN-Fonds, gedrag & opvoeding

Het algemeen bestuurslid onderhoudt contacten met andere organisaties en personen binnen de toegewezen portefeuille. Algemeen bestuursleden zorgen voor een breed draagvlak voor de vereniging in het algemeen.

Taakbeschrijving

Taken van het algmeen bestuurslid bestaan o.a. uit:

  • Promotie en acquisitie.
  • Voorstellen doen en beleidsontwikkelingen bewaken en bijsturen.
  • Belangenbehartiging voor bestuursleden.
  • Optreden als vertegenwoordiger van het bestuur in commissies binnen de organisatie.
  • Periodiek overleg voeren met commissieleden en werkgroepen.
  • Specifieke bestuurstaken uitvoeren, behorend bij de toegewezen portefeuille.