Skip to main content

Ledenadministratie

De NCDH is een vereniging met leden en is hoofdzakelijk afhankelijk van contributies van deze leden. De ledenadministratie maakt dan ook deel uit van de financiële administratie en valt onder de verantwoordelijkheid van de penningmeester. Het is voor zowel de vereniging, de leden, de belastingdienst en andere belanghebbenden belangrijk dat de administratie van de leden en haar financiën op orde is. Hiervoor gebruiken wij het online boekhoudprogramma van e-boekhouden.

Daarnaast komen wij natuurlijk graag geregeld in contact met onze leden en is het noodzakelijk de contactgegevens up-to-date te hebben. Persoonsgegevens van leden worden o.a. gebruikt om leden op de hoogte te houden van activiteiten. De gegevens die leden via inschrijfformulieren aan de NCDH verstrekt hebben, staan opgeslagen in een database en mailprogramma. De ledenadministratie bewaart deze gegevens tot leden laten weten dat deze verwijderd dienen te worden. Leden kunnen te allen tijde naar de ledenadministratie mailen wanneer zij inzage in eigen aangeleverde gegevens willen hebben of wanneer ze iets gerectificeerd, aangevuld of verwijderd willen hebben.

De ledenadministratie van de NCDH wordt beheerd door:

Maartje Koekkoek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb jij een vraag voor de ledenadministratie? Of wil je graag een wijziging aan ons doorgeven? Vul dan s.v.p. het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Contact opnemen 

Even voorstellen

Hallo allemaal, 

NCDH Ledenadministratie Maartje Koekkoek 2022Mijn naam is Maartje Koekkoek en ik woon met mijn man, drie kinderen en onze honden Freckel (Griekse kruising) en Chess (dalmatiër van Apollo Estate) in Zevenaar. Sinds eind 2022 verzorg ik de ledenadministratie voor de vereniging. Martina Thomas heeft deze taak jaren op zich genomen, maar zij zocht iemand die het stokje wilde overnemen. Na een nachtje slapen heb ik besloten deze taak op te pakken.

Misschien dat bij sommigen van jullie mijn naam nog bekend in de oren klinkt. Ik ben eerder een tijdje actief geweest in de redactiecommissie, maar dat werd mij destijds teveel. Na een pauze op het gebied van vrijwilligerswerk, ging het toch weer kriebelen. De NCDH heeft namelijk hard versterking nodig: er ligt nu teveel werk op het bord van te weinig mensen. Als we allemaal een stukje kunnen oppakken, dan blijft het hopelijk voor iedereen behapbaar. Naast de ledenadministratie ga ik ook nog met wat anders aan de slag: de Facebookgroep voor regio Oost

Ter afsluiting nog een bericht aan alle leden die – net als ik – ‘recreatief lid’ zijn, geen ras-expert zijn, geen show- of fok ambities hebben en die hun dalmatiër puur en alleen als fijne huishond hebben: ook dan kun je wat voor de vereniging betekenen. Ik had eerder zelf ook twijfels hierover, maar er zijn heel veel soorten klussen die gedaan moeten worden. Hier is lang niet altijd specifieke ras kennis voor nodig. Wil je meer weten over wat jij mogelijk voor de club kunt doen? Dan kun je altijd terecht bij voorzitter Katja van den Eijnden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Met hartelijke groet, 

Maartje