Skip to main content

Commissies

Waarom zijn commissies belangrijk?
Een rasvereniging heeft naast een bestuur ook diverse commissies nodig om haar doelen en wensen te bereiken. De commissies worden gekoppeld aan de portefeuilles van bestuursleden. Het bestuur blijft verantwoordelijk. Door gebruik te maken van verschillende commissies kan het bestuur uitvoerende taken overgedragen naar andere leden die hier voldoende tijd, kennis en de juiste competenties voor hebben. Zonder deze commissies krijgen bepaalde aspecten al snel te weinig aandacht! Commissieleden zijn daarom érg belangrijk voor een vereniging. 

De NCDH heeft verschillende commissies waarin een groot aantal leden actief is. De commissies zijn voor een onbepaalde tijd geïnstalleerd. Zij zijn overkoepelend verantwoordelijk voor de taken binnen de commissies en werkgroepen die onder de commissie vallen. Wanneer het doel dat wordt nagestreed meer concreet en resultaatgericht is, spreken we van een werkgroep. Na vervulling van het doel of na een bepaalde periode wordt de werkgroep dan weer opgeheven. 

Commissies vrijwilligers NCDH 2022De vereniging kent momenteel de volgende commissies:

Lid worden van één van onze commissies?
Wil je ook graag iets meer betekenen voor onze rasvereniging en heb je naast je verantwoordelijkheden en hobby's nog wat tijd over? Meld je dan aan voor één van onze commissies. Zonder onze commissieleden is een bloeiende vereniging niet mogelijk. Naast enorm veel waardering leg je door plaats te nemen in een commissie veel extra contacten wat de gezelligheid vergroot en het makkelijker maakt om met andere rasliefhebbers in contact te komen.

Wil jij je graag aanmelden als commissielid? Vul dan s.v.p. het contactformulier in, dan neemt de juiste contactpersoon snel eens contact met je op.

Aanmelden