Skip to main content

Dekreuen

In het overzicht hieronder vind je de door NCDH-leden aangemelde dekreuen waar zij zelf eigenaar van zijn. Deze reuen voldoen aan de in ons Verenigingsfokreglement (VFR) gestelde eisen. De reuen in het overzicht zijn bij aanmelding gecontroleerd, maar de eigenaar blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het actueel houden van de informatie.

Dekreu plaatsen in dit overzicht

Heb jij een reu die als dekreu ingezet kan worden en voldoet aan de in ons VFR gestelde eisen? Wil je jouw reu ook op de lijst plaatsen?

Fokken is een serieuze zaak en het vinden van de juiste match voor jouw teefje is niet gemakkelijk. Fokkers binnen onze vereniging hebben enorm veel ervaring met het maken van geschikte combinaties. De commissies en de database beschikken over zeer veel waardevolle informatie en ook online zijn vandaag de dag diverse tools te vinden om je te helpen een verantwoorde keuze te maken. Ben jij op zoek naar een dekreu? Dan adviseren we jou om gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn en de kennis te gebruiken die beschikbaar is. Neem contact met elkaar op en help elkaar. Samen mét elkaar weten we tenslotte het meest van allemaal. Kennis delen = kracht. 

Dekreuen buiten de NCDH

Wij vinden het belangrijk dat keuzes objectief en om de juiste redenen gemaakt worden en dragen daarom graag bij aan het breed houden van ieders blik. Vind jij onder de dekreuen van onze leden niet de geschikte match voor jouw teefje? Neem dan eens een kijkje op www.dalmatianstuddogs.com Deze website is opgezet op initiatief van een van onze leden, waarbij de controle van gegevens ook volledig bij deze persoon in handen is. Reuen met een AKC of FCI-stamboom kunnen hier worden aangemeld en worden met naam en foto geplaatst in het land waar ze wonen. Onder andere de ouders en de meest relevante uitslagen van gezondheidsonderzoeken worden gepubliceerd.