Skip to main content

Het Dalmatiër In Nood Fonds

Geef(t) een Dalmatische hond een 2e kans

Het Dalmatiër in Nood Fonds (kortweg DIN-Fonds) is opgericht op 19 januari 1980. De commissie is onderdeel van de Nederlandse Club voor Dalmatische Honden. 

Op deze pagina’s vind je informatie over de doelstellingen van het DIN-Fonds. Verder gebruiken wij de website om de honden voor te stellen die in het DIN-Fonds op een fijne nieuwe baas wachten. Natuurlijk krijg je ook de nodige informatie over de gezellige DIN-Fonds activiteiten en over de honden die reeds via de DIN-Fonds commissie zijn geplaatst.

WhatsApp Image 2022 11 13 at 12.11.14 5 1

Het DIN-Fonds heeft een winkel welke trouw aanwezig is op alle NCDH & DIN-Fonds evenementen. Je kunt via deze link ook online artikelen uit onze winkel bestellen: http://www.din-fonds.nl/winkel/ Een donatie ten behoeve van het DIN-Fonds is natuurlijk ook altijd welkom! Je kunt een donatie overmaken via de ING Bank
IBAN: NL33INGB0004432326
BIC: ING8NL2A

Heb je vragen, interesse in een Dalmatische hond die een nieuw gouden mandje zoekt, of ben je benieuwd naar onze werkwijze m.b.t. de opvang en het herplaatsen? Heb je een tip of opmerkingen over de informatie op deze pagina’s? Dan kun je via deze link contact opnemen met het DIN-Fonds.

Ook Dalmatische honden van eigenaren die geen lid zijn van het NCDH kunnen bemiddeld worden. 

Namens het bestuur en de commissie, vriendelijk dank voor je belangstelling en bezoek aan onze website.