Het DIN-Fonds

din

Dalmatiër In Nood Fonds

Geef(t) een Dalmatische hond een 2e kans

Het Dalmatiër in Nood Fonds (kortweg DIN-Fonds) is opgericht op 19 januari 1980. De commissie is onderdeel van de Nederlandse Club voor Dalmatische Honden.

Doelstelling

De doelstelling van het DIN Fonds is: Opvang en/of bemiddeling van de Dalmatische Hond die in nood verkeert, waarbij het welzijn van de hond altijd op de eerste plaats komt.

Wat doet het DIN-Fonds?

Binnen de vereniging draagt de commissie dus zorg voor het herplaatsen van Dalmatische Honden, die om verschillende redenen hulp nodig hebben. Als de hond vanuit de thuissituatie herplaatst kan worden, wordt hieraan natuurlijk de voorkeur gegeven. Als het gedrag van deze hond niet direct goed te beoordelen is zal hij eerst een korte tijd in de opvangkennel verblijven, om zo een beter beeld van het karakter te krijgen en eventueel ongewenst gedrag te verbeteren. In het belang van de hond zal daarna pas tot plaatsing over worden gegaan. Dit om de kans van slagen te vergroten. Wij ondersteunen een nieuwe baas en de hond middels gedragadviezen en begeleiding om de herplaatsing te laten slagen.

Waar doet het DIN-Fonds dit van?

Om deze activiteiten te bekostigen organiseert het DIN-Fonds 4 wandelingen per jaar waar iedereen met een Dalmatische hond aan kan deelnemen tegen betaling van deelname bijdrage. Daarnaast organiseren we een keer per jaar een DIN-Fonds familiedag met veel activiteiten. Ook daar kun je aan deelnemen. Kijk voor de actuele informatie over onze evenementen in de kalender.

WhatsApp Image 2022 11 13 at 12.11.14 5 1 

Als laatste heeft het DIN Fonds een winkel die aanwezig is op alle DIN-Fonds evenementen en op een aantal NCDH-activiteiten. Je kunt ook online artikelen bestellen uit onze winkel via deze link: http://www.din-fonds.nl/winkel/

Voor meer informatie over het DIN-Fonds en over de DIN-Fonds activiteiten, verwijzen we graag naar de volgende website http://www.din-fonds.nl

En een donatie voor dit goede doel is altijd welkom! Je kunt een donatie overmaken via de ING Bank  
IBAN: NL33INGB0004432326    BIC: ING8NL2A