Skip to main content

UITNODIGING: DIN-Fonds Familiedag

Voorgaande jaren konden we voor onze DIN-Fonds Familiedag terecht in Loon op Zand, maar door droevige omstandigheden ging dat afgelopen jaar niet door en moesten wij op zoek naar een andere locatie. En die hebben we gevonden! Namelijk mooi centraal in Nederland, in Harderwijk!

Wij organiseren onze jaarlijkse DIN-Fonds Familiedag dit jaar op zondag 24 september 2023 bij de Duitse Herdervereniging Herderewich in Harderwijk. Deze vereniging verzorgt opleidingen voor Herdershonden en heeft daarvoor een mooie locatie waar wij gebruik van kunnen maken.

De alom traditiegetrouwe bekende koffie of thee met appeltaart staat voor ons klaar vanaf 10.00 uur. Daarna volgt ons ochtendprogramma in groepjes met diverse activiteiten door het bos. Bijvoorbeeld het Dalmapolyspel: Monopoly maar dan voor dalmatiërs met hun baasjes. Let op: voor deelname aan de activiteiten in het bos 's ochtends adviseren wij een minimale leeftijd van je spikkel vanaf 6 maanden. Na de lunch zijn er natuurlijk ook weer verschillende leuke activiteiten, waaronder de Worstenrace. Wie wordt er gekroond tot de Worstenkoning(in) 2023? 

Wil jij dit jaar ook (weer) deelnemen, dan vinden wij het fijn als jij je vooraf opgeeft en betaalt via het kopen van een reservering van deelname in de online DIN-Fonds winkel via www.din-fonds.nl/winkel/. Hierdoor kunnen wij op de juiste manier voorbereiden.

A.u.b. NIET via onze Facebook pagina aanmelden.

Jammer genoeg moeten ook wij de toegangsprijs iets verhogen. Dit om uit onze supergezellige wandelingen nog een bedrag over te houden voor de opvang en/of bemiddeling van de dalmatiërs in nood. Voor de Din-Fonds Familiedag vragen we daarom een bedrag van € 10,- per persoon.

En:

  • Als je op de wandeling zelf betaalt worden de kosten € 12,- per persoon.
  • Je kunt je reservering tot uiterlijk 4 kalenderdagen van tevoren annuleren. Alleen dan betalen we je inschrijfgeld terug.

Vragen? Maurice Verburgt van de DIN-Fonds commissie behandelt ze graag. Je kunt contact met hem opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Natuurlijk is er weer een Tombola met weer hele leuke prijzen, en is ook de DIN-Fonds winkel deze dag weer aanwezig. Bij de DIN-Fonds winkel vind je een uitgebreid assortiment aan dalmatiërartikelen, waaronder de DIN-Fonds kalender 2024. Wil je er zeker van zijn dat wij dat ene kussen, die slaapzak of iets anders leuks voor je hond meebrengen dan kun je dit vooraf reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De opbrengst van deze dag en de winkel komt geheel ten goede aan de DIN-Fonds honden. Pinnen is in onze winkel ook mogelijk.

Noteer dus snel in je agenda:

Datum Zondag 24 september 2023
Ontvangst 10:00 uur
Aanvang speurtocht 10:30 uur in kleine groepjes
Locatie DHV Herderewich, Plaggenweg 1, 3847 LV Harderwijk
Parkeren Gratis parkeren op eigen terrein
Kosten € 10,- per persoon, incl. koffie/thee met appeltaart 

Wij hebben het vriendelijke verzoek om je consumptie en lunch in de kantine te kopen en niet zelf mee te brengen. Hier wordt  alles voor een redelijke prijs aangeboden en daar steunt u ook het DIN-Fonds mee.

NB.

  • Deelname aan activiteiten van het DIN-Fonds gebeurt op eigen verantwoording.
  • De NCDH en haar DIN-Fonds commissie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, indien deze tijdens DIN-Fonds activiteiten wordt geleden.