Skip to main content

DIN-Fonds voorjaarswandeling

DIN-Fonds dalmatiërwandeling Hellendoorn

Op zondag 16 april 2023 organiseert de DIN-Fonds commissie een boswandeling in de mooie bossen bij Hellendoorn, een losloopgebied in een prachtig heuvellandschap gelegen in het oosten van het land. De lekkere stevige wandeling zal starten vanuit Manege ’t Oale Spoor in Hellendoorn.

Datum: zondag 16 april 2023
Ontvangst: 10:30 uur
Aanvang wandeling: 11:00 uur
Locatie: Manege 't Oale Spoor
Parkeren: gratis op eigen terrein

Wandel je gezellig mee? Je kunt je opgeven en een reservering in de DIN-Fonds winkel kopenHierdoor kan de DIN-Fonds commissie de wandeling op de juiste en veilige manier voorbereiden. De kosten voor deelname bedragen € 8,- per persoon, incl. koffie/thee met krentenwegge. Je kunt je reservering annuleren tot uiterlijk 4 kalenderdagen van tevoren. Het entreegeld wordt dan geretouneerd. 

Let op: 

  • Honden zijn vanaf 6 maanden welkom om mee te wandelen.
  • Gelieve niet via Facebook aan te melden, maar uitsluitend via www.din-fonds.nl/winkel/
  • Bij betaling op de dag zelf betaal je € 9,- per persoon.
  • De DIN-Fonds winkel zal ook aanwezig zijn. Wanneer je specifieke wensen hebt zoals een kalender, kussen, slaapzak, etc. dan kun je deze vooraf bestellen en reserveren viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • De opbrengst van de wandeling en de winkelverkoop komt geheel ten goede aan de DIN-Fonds honden.
  • Deelname aan activiteiten van het DIN-Fonds gebeurt op eigen verantwoording. De DIN-Fonds commissie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, indien deze tijdens DIN-Fonds activiteiten wordt geleden.

Vragen?

Maurice Verburgt van de DIN-Fonds commissie beantwoordt ze graag. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0255-517522

Graag tot ziens in Hellendoorn!

De DIN-Fonds commissie