Skip to main content

Zin in een gezellig kampeerweekend?


03 mei 2023

Van 9 t/m 11 juni 2023 organiseert de NCDH een Doldwaas Dalmatische Honden familieweekend. Het weekend staat in het teken van gezelligheid en saamhorigheid.

We hebben een prachtige camping gevonden waar we met z'n allen (en dus óók met onze Dalmatische honden) welkom zijn voor een fantastisch weekend! Camping Samoza in Vierhouten, midden op de Veluwe. Deze echte hondencamping heeft voor ons een prachtig veld beschikbaar gesteld. Kijk voor meer informatie en het aanmelden snel in de kalender op onze website!

MEER INFORMATIE

We hebben een leuk programma samengesteld waarbij iedereen bij ieder onderdeel de vrije keuze heeft of je eraan wil deelnemen ja of nee. Vrijdagavond is de welkomstavond waar we gezellig met elkaar het weekend inluiden. We starten de zaterdag ontspannen met een workshop balans & coördinatie. Zaterdagmiddag maken we een prachtige groepswandeling in het losloopgebied wat op nog geen 10 minuten lopen van de camping ligt. Is je hond nu vies geworden? Ze hebben zelfs een hondendouche op de camping!

Zaterdagavond gaan we lekker barbecueën op ons eigen veld. Gezellig met alle tafels bij elkaar, de honden om ons heen, en smullen maar. De keuze is reuze! Zondag zullen we dan (voor wie nog puf heeft ;) ) nog een 2e wandeling maken. Daarna is er nog even tijd om lekker te relaxen en met elkaar te kletsen om vervolgens langzaam in te pakken en moe en voldaan weer richting huis te gaan.

Stuur ons bij vragen of onduidelijkheden gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alles is bespreekbaar! 

Hopelijk tot ziens in dit supergezellige kampeerweekend!