Skip to main content

Workshop neuswerk door Saskia Hilverink


05 mei 2024

Uitnodiging

Workshop neuswerk NCDH 2024 Saskia

Met genoegen nodigen wij jou uit om samen met je hond deel te nemen aan de superleuke workshop neuswerk! Deze workshop wordt gegeven door Saskia Hilverink van Balans. "Samen werken naar een doel, een band opbouwen, en een wederzijdse vriendschap creëren door stap voor stap in de juiste richting te trainen, en zo samen in 'Balans' te komen" is waar Saskia voor staat. 

De workshop zal aansluitend op de extra ALV plaatsvinden. We zijn hiervoor welkom op de hondvriendelijke locatie van AKC (Apeldoornse Kynologen Club) waar we zowel de binnen- als buitenruimte tot onze beschikking hebben. Er is voldoende ruimte!

We starten de workshop in de kantine met een theoriegedeelte van max. 30 minuten. Je hond kan hier gewoon bij aanwezig zijn. Neem indien nodig een kussen, kleedje of bench mee om je hond een fijn plekje te kunnen bieden. Voor het praktijkgedeelte gaan we naar buiten waar we op het trainingsveld met de honden aan de slag gaan. Er wordt met voerbeloning gewerkt dus vergeet niet voldoende lekkere mini-snackjes voor je hond mee te nemen! Er kan met max. 2 personen per hond gewerkt worden. 

Speciaal voor de NCDH mogen we deze leuke interactieve workshop extra voordelig aanbieden. Er kunnen max. 20 honden deelnemen. Iedereen mag zich aanmelden, ook niet-leden, maar vanwege het beperkt aantal plekken en het voordeel voor de NCDH krijgen leden voorrang met hun inschrijving. Op 26 mei zullen wij de balans opmaken en reeds aangemelde niet-leden laten weten of zij wel of niet kunnen meedoen. 

Datum: Vrijdag 31 mei 2024
Aanvang: 20:00 uur
Einde: 22:00 uur
Locatie: Apeldoornse Kynologen Club (AKC)
Adres: Polderweg 5, 7327 GX te Apeldoorn 

Naar aanmeldformulier

Je kunt je aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden.

De kosten voor entree zijn:

  • € 15,- voor leden
  • € 20,- voor niet-leden

Er kan alleen worden deelgenomen als er betaald is. Let op: VOL=VOL!