Skip to main content

Uitnodiging fokkersbijeenkomst 'aan tafel'


11 september 2023

Het is belangrijk om als fokkers met elkaar in gesprek te blijven over ons geliefde Dalmatische ras. Hoe houden we het ras gezond? Hoe zorgen we voor een goede genenpoel? Wat is belangrijk voor de toekomst? En wat kunnen we leren van het verleden?  

Kom naar onze fokkersbijeenkomst op zaterdag 30 september 2023 en praat mee! De derde en laatste bijeenkomst van 2023 vindt deze keer plaats in het mooie Markelo gezellig bij één van de commissieleden in huis of misschien buiten op het terras. Deze wordt gehouden van 14:00 uur tot 17:00 uur. 

Aanmelden 

Het in gesprek zijn met elkaar in een informele sfeer maakt het makkelijker om ervaringen uit te wisselen en elkaar te kunnen helpen om het mooie Dalmatische ras te behouden en gezond te houden. De wereld om ons heen veranderd en hierop inspelen kan alleen door goed met elkaar in contact te blijven.

Laten we er samen weer een interessante, leerzame en vooral ook gezellige bijeenkomst van maken. Ervaren fokkers, beginnende fokkers, dekreu-eigenaren en leden die overwegen om een nest te gaan fokken; iedereen is van harte welkom!

Heb je vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tjow, oftewel tot ziens in het Twents! 

Commissie Fokkerij & Gezondheid