Skip to main content

Resultaten NCDH Clubshow 2024


20 mei 2024

19 mei 2024, Werkendam

Dank aan iedereen die aanwezig was bij de NCDH Kampioenschapsclubmatch 2024. Het was weer een geslaagde editie op een prachtige locatie!

Vanwege eerdere regenval werd in overleg met de Selevia Hoeve op vrijdag besloten om naar binnen te gaan. Een keuze waar we in de middag allen erg blij mee waren! Het kwam even flink met bakken uit de lucht. De binnenlocatie voldeed in ieder geval ook prima aan al onze wensen. Soms was het wat rumoerig, maar gelukkig erg ruim en met een prettige ondergrond waar onze lopende honden goed hun beste pootje voor konden zetten. 

Van harte gefeliciteerd Stefaan van den Elsen en Sam Daelemans met jullie Stippa! BIS + CLUBWINNAAR’24 PUNTINATO BALLANTE SHINING STAR STIPPA! Ook feliciteren wij Steven en Desiree Tolhoek met de res.BIS DO IT TOGETHER WITH A LAUGH en natuurlijk alle andere exposanten met de behaalde resultaten! In ons clubblad zullen we hier uitgebreid aandacht besteden. 

De volledige uitslagen vind je hier: https://www.ncdh.nl/shows/clubshow/clubshow-19-05-2024 en op de website van OnlineDogShows.eu. De foto's komen deze week op onze Facebookpagina te staan: https://www.facebook.com/DutchDalmatianClub

Het was een erg gezellige dag met een gemoedelijke sfeer. Een échte clubdag voor jong en oud waar we met trots op terug kunnen kijken.

20240519 131839

Dank aan keurmeester Gerda Halff-van Boven voor het keuren van de honden en keurmeester José Lagendijk voor het keuren van de Kind/hond-show en de webstrijd juniorhandling. Dank aan de ringmeester Evelien van Doorn en schrijver Gijs de Waard voor het zo soepel laten verlopen van de keuringen. Dank aan de standhouders, het secretariaat en de loterijtafel voor jullie bijdrage aan deze geweldige dag! Dank aan Jan & José Lagendijk voor jullie trouwe inzet voor de DIN-Fonds winkel. Dank aan hoofdsponsor Belcando voor de voerprijzen, andere sponsoren voor de vele extra prijsjes en Spots on Ribbons voor het leveren van prachtige rozetten! Dank aan onze huisfotograaf Mike Dols photography voor het maken van wederom prachtige foto’s van onze clubshow. Dank aan Niels Vos dat je als gastheer het vuur uit de sloffen hebt gelopen om het iedereen naar de zin te maken. Dank natuurlijk aan alle vrijwilligers die ons zo goed hebben geholpen en hun handen uit de mouwen hebben gestoken! Zonder jullie is een dag als deze niet mogelijk. En als laatst ook veel dank en complimenten aan onze dagvoorzitter Annette Harteveld-Roosenburg. Je hebt het geweldig gedaan! 

Hopelijk tot volgend jaar!


Ook namens Katja, Hèlen en Ronald

Met vriendelijke groet,

Karin Nieuwenhof
Secretaris NCDH