Skip to main content

NCDH Kampioenschapsclubmatch 2022


07 maart 2022

Met 2x CAC en titel ‘Clubwinner 2022’

Op zondag 29 mei, de laatste dag van het jubileumweekend, vindt de NCDH kampioenschapsclubmatch plaats! Bij deze nodigen wij iedereen uit om in te schrijven voor deze bijzondere dag.

De kampioenschapsclubmatch is hét jaarlijkse evenement van de vereniging. Op deze dag is goed te zien hoe ons ras ervoor staat, en kunnen we gezamenlijk met alle fokkers, eigenaren en liefhebbers genieten van al onze fitte, knappe, elegante en vrolijke schoonheden bij elkaar.

Datum:                  Zondag 29 mei 2022
Locatie:                 Dogcenter Zaltbommel
                               Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ te Kerkwijk
Keurmeesters:    Oleg Fintora (SK) voor de reuen, gezamenlijk de Best in Show
                               Ludmila Fintorova (SK) voor de teven, gezamenlijk de Best in Show

We zijn vereerd dat deze twee rasspecialisten uit Slowakije, echtpaar bekend van de kennel Plum Pudding, bereid zijn om deze dag ons ras te komen keuren en hopen dan ook op veel inschrijvingen.

Naast de reguliere klassen en de groepen, is het dit jaar ook mogelijk om in te schrijven voor de funklasse, een kind/hond-show en juniorhandling! Inschrijving voor de funklasse vindt plaats via OnlineDogshows.eu

Aanvullende informatie over de funklasse, kind/hond-show, juniorhandling en alle activiteiten in het jubileumweekend zal z.s.m. op onze website te vinden zijn. Blijf deze en de NCDH Facebookpagina goed in de gaten houden: https://www.facebook.com/DutchDalmatianClub

Heb jij nog nooit eerder aan een show deelgenomen maar wil je dit wel graag proberen? Je bent van harte welkom! We raden je aan om je hier wel enigszins op voor te bereiden door de fokker van je pup om tips en advies te vragen en eventueel een aantal lessen ringtraining te volgen.

Heb jij vragen over de dag zelf, over het jubileumweekend of over het inschrijven, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..