Skip to main content

Clubshow 2024 met 2x CAC en dagtitel


16 maart 2024

Gaat jouw hond er dit jaar met de prijzen vandoor? 

Onze gezellige NCDH kampioenschapsclubmatch vindt plaats op zondag 19 mei, 1e pinksterdag! We verwelkomen jullie deze keer op de prachtige locatie van de Selevia Hoeve, in Werkendam. 

Dit keer wordt onze show door twee Nederlandse keurmeesters gekeurd. Met trots presenteren wij:

  • Wim Wellens keurt de minor puppy, puppy, veteranen en funklasse.
  • Gerda Halff-van Boven keurt de overige klassen.

Wim Wellens kiest de winnaars in de minor puppy, puppy, veteranen en funklasse. Gerda Halff-van Boven kiest winnaars in de overige klassen tijdens de eindkeuring en daarmee ook de Best in Show! 

De keuringen zijn inclusief een keurverslag en kwalificatie, met -indien je hond wint- mogelijke toekenning van een CAC (welke dubbel telt), een reserve CAC (welke ook dubbel telt en dus 1 CAC zal zijn) en de titel NCDH CLUBWINNER 2024!

We hopen dat deze 2 geweldige keurmeesters van eigen bodem op veel inschrijvingen mogen rekenen! We doen weer ons uiterste best om een geweldig mooie show voor jullie neer te zetten.

DIRECT INSCHRIJVEN

We zitten in de buurt van de Pinkstershow, waar 2e pinksterdag de dalmaten aan de beurt zijn. De Selevia Hoeve ligt in de Biesbos, een prachtig natuurgebied. Er is een kleine camping aanwezig met gelegenheid tot douche, toilet en elektriciteit. Reserveren kan bij de Selevia Hoeve zelf: https://www.manegebiesbosch.nl/ Wacht niet te lang, want vol is vol!

Naast dat er honden gekeurd worden is de dag zelf ook altijd super leuk! Er zijn kraampjes waar je leuke, lekkere of interessante spullen voor je dalmaatje kan kopen. Onze eigen DIN-Fonds winkel zal hier niet ontbreken. De altijd populaire loterij is ook weer aanwezig waarmee je gave prijzen kan winnen. Er zal een kind/hond-show gehouden worden voor de allerjongsten onder ons die het voor de fun een keertje uit willen proberen om een hondje te showen. Graag stimuleren wij de jeugd om nu al kennis te maken met het showen. Op een laagdrempelige en leuke wijze kunnen de kinderen (eventueel verkleed) samen met hun DAL-maatje de ring in. Om de veiligheid te waarborgen loopt mama of papa mee in de ring.

Wij hopen jullie allen van harte te mogen verwelkomen op 19 mei 2024 in Werkendam als exposant, als bezoeker of wie weet zelfs als vrijwilliger! Alle hulp is welkom. Stuur gerust een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je hier vragen over hebt. 

Tot dan!

 

ODS Logo