Skip to main content

FEEST: de NCDH bestaat 75 jaar!


04 mei 2022

Om dit heugelijke feit te vieren is er een knallend feestweekend georganiseerd op vrijdag 27, zaterdag 28 én zondag 29 mei bij Dogcenter Zaltbommel te Kerkwijk. Heb jij al plannen voor het weekend na Hemelvaart gemaakt? Nu wel!

In de jubileumkrant vind je meer informatie over het programma: Jubileumkrant NCDH 75 jaar.pdf

Het belooft een waanzinnig weekend te worden met voor elk wat wils op het programma. Op deze pagina vind je meer informatie m.b.t. het voorlopige programma. Graag nodigen we je uit om in dit weekend met elkaar te proosten op het 75-jarig jubileum!

Voor veel activiteiten is vooraf aanmelden verplicht! Mocht je vragen hebben? Schroom niet en stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijdag 27 mei

16:00 uur

Ontvangst kampeerders en overige

17:30 uur

Avondprogramma incl. barbecue, puzzeltocht, kampvuur


Zaterdag 28 mei

 

Ontbijt

09:15uur

Opening ‘Doe-dag’ met diverse activiteiten en workshops

09:30-14:45 uur

Kennismaking met hondenmassage

09:30-13:30 uur

Workshop showhandling

09:30-14:45 uur

Mini Fotoshoot

10:00-14:30 uur

Kennismakingsworkshop mantrailen

10:00-15:30 uur

Kennismakingsworkshop Balans & Coördinatie

10:00-15:30 uur

Kennismakingsworkshop Hoopers

10:00-15:45 uur

Kennismakingsworkshop Dogfrisbee

10:00-15:45 uur

Kennismakingsworkshop geurdetectie

09:30 uur

Ochtendprogramma strippenkaart jubileumactiviteiten

09:45 uur

Start ‘Dalmatiër Gekken’-Snuffelmarkt

12:30 uur

Pauze incl. gezamenlijke lunch

13:00 uur

Dogfrisbee Demonstratie

13:15 uur

Jachttraining Demonstratie

14:00 uur

Middagprogramma strippenkaart jubileumactiviteiten en uitreiking prijzen

17:30 uur

Avondprogramma incl. buffet, formaliteiten, dans&muziek


Zondag 29 mei

 

Ontbijt

09:30 uur

Opening Kampioenschapsclubmatch + start keuringen

09:30-14:45 uur

Kennismaking met hondenmassage

 

Pauze incl. gezamenlijke lunch

13:15 uur

Kind/Hond-show 

13:15 uur

Juniorhandling

16:00 uur

Eindkeuring

 

Wat je kunt verwachten
Vanaf vrijdag 27 mei 16:00 uur is iedereen welkom op de accommodatie. Ook niet-leden, je partner, kinderen en je honden zijn natuurlijk van harte welkom! Na ontvangst en het vinden van een plekje op het terrein zal de vrijdag verder in het teken staan van gezellig samenzijn. Gezamenlijk eten we een hapje om daarna het spits af te bijten met puzzeltocht en aansluitend een bonte avond bij het kampvuur.

Zaterdag 28 mei is de ‘Doe-dag’ van het weekend met een snuffelmarkt, en verschillende workshops, spellen en overige activiteiten verdeeld over de dag. De evenementencommissie en de DIN-Fonds commissie slaan hiervoor de handen in één. De aanmeldmogelijkheden voor deze activiteiten zullen snel op de website van de NCDH te vinden zijn. Je kunt je daar dan voor diverse onderdelen inschrijven en voordelig een strippenkaart aanschaffen. Blijf deze dus goed in de gaten houden!

Een (s)tipje van de sluier:

 • Workshop Hoopers
 • Workshop Balans & Coördinatie
 • Workshop Dogfrisbee
 • Workshop Geurdetectie
 • Workshop Showhandling
 • Demonstratie Jachttraining
 • Spel Dalmapoli
 • Spel Worstenrace
 • Spel Dalmaatje Prik
 • Snuffelmarkt met dalmatiër-items
 • Diverse activiteiten voor kinderen binnen het thema Kind/Hond
 • Te boeken fotoshoot en een Kissing Booth voor de leukste foto’s met jouw dalmaat

Na een actieve dag kan iedereen even op adem komen om daarna aan te sluiten bij een heerlijk buffet. Er zullen vervolgens nog enkele feestelijke formaliteiten plaatsvinden om daarna de dag gezamenlijk af te sluiten met een knalfeest met muziek, dans en gezelligheid.

Zondag 29 mei staat volledig in het teken van de NCDH kampioenschapsclubmatch 2022! Een editie met een gouden randje waar jij en je hond jullie beste beentje en pootje voor kunnen zetten. Er kan dit jaar ook in een ‘Funklasse’ ingeschreven worden waarin honden met ‘een schoonheidsfoutje’ mogen deelnemen. Deze keuring valt niet onder de KCM CAC Show.

Er wordt natuurlijk ook aan de toekomst gedacht! Na flink oefenen met het showen van de hond, kunnen de kinderen het resultaat tijdens de Kind&Hond-show of de competitie Juniorhandling presenteren. Ook is er deze dag een sneltekenaar aanwezig om de allerleukste karikatuur tekening van je hond te laten maken.

Genoeg redenen dus om dit spetterende feestweekend niet te missen! We hebben er erg veel zin in! We hopen dat iedereen die op wat voor manier dan ook bij de NCDH betrokken is of is geweest, ook in de gelegenheid is om bij de jubileumviering aanwezig te zijn!

Vragen, tips of opmerkingen zijn welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wil jij dit weekend als vrijwilliger meehelpen? Ook dan horen we graag van je!