Skip to main content

Fokkersbijeenkomst

Van 10/02/2024 14:00 tot 10/02/2024 18:00

De eerste bijeenkomst voor fokkers in 2024 vindt plaats op zaterdag 10 februari 2024 vanaf 14:00 uur in Noord-Holland. De
locatie is bij onze oudste nog draaiende kennel Of The Three Turnips. Anita de Boer heet ons welkom bij haar thuis in Lambertschaag.

Zij geeft aan het belangrijk te vinden dat fokkers met elkaar in gesprek zijn in het belang van het ras. Met elkaar praten in een
informele sfeer, maakt het makkelijker om ervaringen uit te wisselen en elkaar te kunnen helpen om het mooie Dalmatische ras te behouden en gezond te houden. De wereld om ons heen verandert en hierop inspelen kan alleen door goed met elkaar in contact te blijven. Willen we nog lang van ons geliefde ras kunnen blijven genieten, dan zullen we meer met elkaar ervoor moeten doen.

Laten we er samen weer een interessante, leerzame en vooral ook gezellige bijeenkomst van maken. Ervaren fokkers, beginnende fokkers en leden die overwegen om een nest te gaan fokken, iedereen is van harte welkom! Wil je ook komen? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Heb je vragen? Mail dan naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Commissie Fokkerij & Gezondheid

Aanmeldformulier

Vul je naam in.
Vul je NCDH lidnummer in.
Vul je e-mailadres in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je kennelnaam in.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wet vereist dat persoonlijke gegevens alleen verzameld en gebruikt mogen worden met uw toestemming.

Bij aanmelding geef je de NCDH toestemming om jouw ingevulde details via het formulier te verzamelen en te gebruiken voor de voorbereiding van de betreffende bijeenkomst.