Skip to main content

Midzomerwandeling

Van 25/06/2023 16:00 tot 25/06/2023 22:00

DIN-Fonds dalmatiërwandeling

Het DIN-Fonds nodigt je uit voor de “Midsummer” boswandeling in Dronten op zondag 25 Juni in het mooie Roggeboszand. Ons startpunt is het gezellige Pannenkoekenrestaurant Het Grote Kabouterbos in Dronten waar je vanaf 10:30 uur welkom bent.
 
 
Alle dalmaten van 6 maanden of ouder zijn met hun baasjes van harte welkom. Als je mee wil wandelen, dan vinden wij het fijn als je je vooraf opgeeft en betaalt via het kopen van een deelnamereservering in de DIN-Fonds winkel via: www.din-fonds.nl/winkel/ Als je dat doet kunnen wij de wandeling op een goede en veilige manier voorbereiden.
 
De DIN-Fonds winkel is ook weer aanwezig met vele mooie dalmatiërartikelen. Heb je wensen zoals een kussen, slaapzak, etc. dan kun je die vooraf reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De opbrengst van de wandeling en de winkel komt geheel ten goede aan de DIN-Fonds honden.
 
Graag tot ziens in Dronten!
 
De NCDH DIN-Fonds commissie
 
NB.: Deelname aan activiteiten van het DIN-Fonds gebeurt op eigen verantwoording. De DIN-Fonds commissie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, indien deze tijdens DIN-Fonds activiteiten wordt geleden.