Skip to main content

Voorjaarswandeling

Van 16/04/2023 10:00 tot 16/04/2023 15:00

Voorjaarswandeling Hellendoorn 

DIN-Fonds dalmatiërwandeling

Op zondag 16 april 2023 organiseert de DIN-Fonds commissie een boswandeling in de mooie bossen bij Hellendoorn, een losloopgebied in een prachtig heuvellandschap gelegen in het oosten van het land. De lekkere stevige wandeling zal starten vanuit Manege ’t Oale Spoor in Hellendoorn.

Belangrijk: honden zijn vanaf 6 maanden welkom om mee te wandelen.

Je kunt je opgeven en een ticket in de DIN-Fonds winkel kopen via www.din-fonds.nl/winkel/Hierdoor kan de DIN-Fonds commissie de wandeling op de juiste en veilige manier voorbereiden. Gelieve niet via Facebook aan te melden.

Datum: zondag 16 april 2023
Ontvangst: 10:30 uur
Aanvang wandeling: 11:00 uur
Locatie: Manege 't Oale Spoor
Parkeren: gratis op eigen terrein

De kosten voor deelname bedragen € 8,- per persoon, incl. koffie/thee met krentenwegge. Bij betaling op de dag zelf betaal je € 9,- per persoon. Je kunt je reservering annuleren tot uiterlijk 4 kalenderdagen van tevoren. Het entreegeld wordt dan geretouneerd. 

Vragen?

Maurice Verburgt beantwoordt ze graag. Stuur een e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0255-517522

De DIN Fonds winkel zal ook aanwezig zijn. Wanneer je specifieke wensen hebt zoals een kalender, kussen, slaapzak, etc. dan kun je deze vooraf bestellen en reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De opbrengst van de wandeling en de winkelverkoop komt geheel ten goede aan de DIN-Fonds honden.

Graag tot ziens in Hellendoorn!

De DIN-Fonds Commissie

Deelname aan activiteiten van het DIN-Fonds gebeurt op eigen verantwoording. De DIN-Fonds commissie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, indien deze tijdens DIN-Fonds activiteiten wordt geleden.