Skip to main content

Najaarswandeling

Van 13/11/2022 10:30 tot 13/11/2022 15:00

Op zondag 13 november 2022 organiseert de DIN-Fonds commissie een najaarswandeling in de mooie bossen bij Bilthoven. Een prachtig losloopgebied in herfstkleuren!

Is jouw Dalmatische hond 6 maanden of ouder dan ben je van harte welkom om mee te wandelen. Als de weersomstandigheden goed zijn, willen we dit keer een lekkere lange wandeling lopen van ca 1½ à 2 uur. Schrik niet, een kortere wandeling is eventueel ook mogelijk.

Wandel jij ook weer gezellig mee? Dan vinden wij het fijn als jij je vooraf opgeeft. Om het op een veilige manier te kunnen voorbereiden is het verplicht om vooraf te reserveren en vooraf te betalen. Je kunt de reservering voor je deelname kopen in de DIN-webshop i.p.v. op locatie. Let op: aanmeldingen via de Facebookpagina worden niet verwerkt. Je ontvangt vooraf geen tickets, je reserveringnummer is voldoende.

Heb je vragen? Maurice Verburgt behandelt ze graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0255-517522

De DIN-Fonds winkel zal afhankelijk van de COVID-19 ontwikkelingen aanwezig zijn, maar heb jij een specifieke wens? Kalender 2023, kussen, slaapzak, etc. dan kun je die vooraf bestellen en reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De opbrengst van de wandeling en de winkelverkoop komt geheel ten goede aan de DIN-Fondshonden.

Dit is weer een mooie gelegenheid om jouw prachtige Dalmatische hond te fotograferen voor de nieuwe DIN Fonds kalender 2024! Foto’s kunnen worden ingestuurd naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dus, noteer in de agenda:

Datum: zondag 13 november 2022
Ontvangst: 10:30 uur
Aanvang wandeling: 11:00 uur

Locatie: Bospark Bilthoven (in het restaurant)
Burgemeester van der Borchlaan 7, 3722 GZ Bilthoven                            

Parkeren = gratis

Kosten voor deelname: € 7,50 per persoon, incl. koffie/thee met appeltaart      

Graag tot ziens in Bilthoven!

De DIN-Fondscommissie

Deelname aan activiteiten van het DIN-Fonds gebeurt op eigen verantwoording.

De DIN Fondscommissie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, indien deze tijdens DIN Fondsactiviteiten wordt geleden.