Skip to main content

Regiowandeling OOST

Van 12/02/2023 10:00 tot 12/02/2023 16:00

Beste Overijsselse en Gelderse leden van de NCDH,

Hoe leuk is het om andere enthousiaste dalmatiërbezitters uit de regio te ontmoeten? Graag nodigen we jullie daarom uit voor een wandeling bij hondenlosloopgebied Het Leesten in Ugchelen op zondag 12 februari. Na een kort welkomstwoord door voorzitter Katja van den Eijnden gaan we op pad met onze stippels. Na een uur wandelen kunnen we terecht in de serre van het restaurantje ter plaatse. Ieder kan daar (op eigen kosten) iets lekkers eten/drinken. We hebben gereserveerd dus we hebben hoe dan ook een plekje.

Voorzitter Katja vertelt deze ochtend graag wat meer over de vereniging. Het is zo dat we op het moment een groot tekort aan handen hebben om al het werk aan te kunnen. We horen deze ochtend graag of er tussen jullie nog leden zijn die het leuk vinden een (kleine) klus op te pakken.

Programma en locatie

Locatie: Hondenlosgebied Het Leesten, Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen

  • 09:45 uur: verzamelen bij parkeerplaats Het Leesten
  • 10:00 uur: welkomstwoord en start wandeling
  • 11:00 uur: gelegenheid voor koffie/thee met wat lekkers in het restaurant. Een mooie kans om nog wat nader kennis te maken.
  • 12:00 uur: afsluiting. Wie wil kan nog een eindje verder wandelen natuurlijk!

Aanmelden
Zin om mee te gaan? Meld je dan gauw aan via onderstaand formulier. Dan kan het restaurant rekening houden met het aantal mensen en honden.

Aanmeldformulier

Vul je naam in.
Vul je woonplaats in.
Vul je e-mailadres in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul het aantal personen in.
Vul het aantal honden in.