Penningmeester gezocht!


24 januari 2023

Urgent: wie wordt onze nieuwe penningmeester?!

In augustus 2020 heb ik, Frits Schrijver, mij kandidaat gesteld voor het penningmeesterschap van de NCDH en ik ben toen ook benoemd. Zoals ik toen zei, ging het voortbestaan van de club mij ter harte. Ik heb de afgelopen tijd de club en het bestuur leren kennen als een actieve en enthousiaste club. En zeker het bestuur heeft de zaken goed op de rails kunnen krijgen. Deze club verdient het om nog lange tijd te blijven functioneren.

Echter, mijn leeftijd (bij aftreden 78 jaar) gebiedt mij om het wat kalmer aan te gaan doen. Ik heb mij voorgenomen om mij in 2023 niet meer kandidaat te stellen voor een nieuwe termijn waarmee ik op de ALV van 15 april 2023 defintief zal aftreden. Dat betekent dat we een nieuwe penningmeester nodig hebben! Als er niemand is om mij op te volgen, hoe moet dat dan verder met onze club in financieel en administratief opzicht?

Het is een boeiende functie die uitgevoerd wordt met de modernste boekhoud-toepassingen. Het is geen al te ingewikkelde administratie, maar de ledenadministratie met contributie-inning kost best tijd. Voor de liefhebbers is het een interessante administratie! Dit moet toch een uitdaging zijn voor de wat jongere leden dan ik, met ambitie en de juiste achtergrond.

Wie biedt zich aan? Binnen onze vereniging van meer dan 400 leden moeten er toch mensen zijn die dit graag en vakkundig willen doen. Nog geen lid? Maar wel geïnteresseerd? Ook dan komen we graag met je in contact! 

Kom op leden, denk erover na en meld je aan!

Wil je nadere informatie, dan kan je me altijd mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groeten,

Frits Schrijver
Penningmeester NCDH